Home

Lieve vader, Rob, we gaan je missen…

Schrijf een nieuw bericht voor het condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
143 berichten.
Sacha heeft geschreven op 6 december 2018 om 06:26
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.
Rene heeft geschreven op 6 december 2018 om 06:13
Beste rob het ga je goed r.i.p
Marc Adriani heeft geschreven op 6 december 2018 om 05:41
Beste familie , vrienden en collega’s, Wat een schok, ik wens iedereen veel sterkte. Gecondoleerd. Groet Marc Adriani
Manou de Kruijff heeft geschreven op 6 december 2018 om 04:39
Rob, buurman vanaf dag één dat wij ons huis betrokken aan de Laarstraat. Samen fietstochtjes, Rob liet de omgeving inclusief uitleg hoe en wat, graag zien. Altijd daar indien nodig. Even weg geweest voor een paar jaar Julianaplein, daarna toch weer terug op honk Laarstraat. Het zal gek zijn zonder jou daar Rob....Wat ons betreft, veel te vroeg uit het leven gegrepen. Familie, heel veel sterkte de komende tijd!
Jan en Ineke Paalman heeft geschreven op 5 december 2018 om 23:44
Van harte gecondoleerd met dit grote verlies. Rob heeft voor ons heel veel betekend in de nasleep van de vuurwerkramp. Wij herinneren Rob als een man met een tomeloze inzet en een hoog rechtvaardigheidsgevoel die niet bang was om tegen hoge schenen te trappen Waren er maar veel meer van zulke mensen
Jeroen Nijenhuis heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:51
Gecondoleerd, en heel sterke de komende tijd....
Romeo Dors heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:41
Ongelooflijk dit! We hebben elkaar zoals altijd met schoolfeest nog gesproken! En nu ben je er opeens niet meer! Mooie tijd hadden we vroeger samen in de Malberg! Je zal worden gemist vriend! R.I.P.
Evert den Boef heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:38
Ik heb je ntmoet in het Enschedese gemeentehuis en heb je jaren gevolgd op alle (social) media waar je op actief was. We verliezen in jou een groot onderzoek journalis! Veel te jong overleden, een gedreven persoonlijkheid en een vriendelijk mens, veel sterkte voor iedereen die jou moet missen...
Eric Schuurman heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:21
Kleurrijke, uitgesproken types. Ik houd ervan. Van die figuren die door hun uitgesprokenheid niet bij iedereen vrienden maken. Rob en ik spraken na ruim 30 jaar weer af, afgelopen zomer. Hij: de van het paard gevallen sterverslaggever van TV Oost. Ik: de van datzelfde paard gevallen presentator bij TV Gelderland. Ex-klasgenoten, Kampen. Moeilijke tijden gekend, hij en ik. Teveel drank ook, om maar niet aan de nieuwe realiteit te hoeven wennen. Veel te bespreken, over en weer, sinds afgelopen zomer, in de regel bij de Chinees in Zelhem. Rob was een onvoorstelbare bijter. Niemand kent de doofpot rond de vuurwerkramp in Enschede beter dan hij. De omstreden dokter Jansen-Steur krijgt nog steeds rode bultjes wanneer hij de naam 'Vorkink' alleen al hoort. Na een laatste stukkie over mij, recent in de krant, liet 'ie me weten trots op me te zijn. We zouden snel weer es in Zelhem gaan Chinezen. Het komt er niet meer van. Ik schrok me kapot. Zo zonde. R.I.P. Rob Vorkink.
Hayo Bootsma heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:15
Lieve Rob, Vaak denk ik nog terug aan de diensten samen aan het bureau bij Oost. Je was een bron van inspiratie. Leerde mij en anderen om als iets niet lukte elders te zoeken. Er is altijd een antwoord. Dank Rob. Familie en vrienden: gecondoleerd. Sterkte nu en de komende maanden. Hayo
Gea van De Viersprong heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:11
Veel te jong overleden, een gedreven journalist en vriendelijk mens, sterkte voor iedereen die jou moet missen...
Hennie Stet-Marissen heeft geschreven op 5 december 2018 om 22:10
Via deze weg wil ik de familie vrienden condoleren met het overlijden van Rob. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor nu en voor de komende tijd.
Bertus Otte heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:57
Gecondoleerd met het verlies van Rob. Ik heb hem graag gevolgd op Twitter met zijn vaak unieke zaken. Veel sterkte!
WimMeijer heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:54
Rob, je was een bijzondere en aardige collega. 'Never a dull moment'. Je kunt niet zeggen dat je niet hebt geleefd. Familie van Rob: Sterkte met het verlies.
Frits Bauhuis heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:42
Gecondoleerd met jullie verlies, veel sterkte!
Nathalie domhof heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:26
Gecondoleerd en wens jullie enorm veel sterkte komende tijd met dit enorm grote verlies
Siem Eikelenboom heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:25
We hebben elkaar maar kort gekend. Jij was net iets eerder begonnen bij Follow The Money dan ik. Maar op dinsdag - de vaste vergaderdag- zochten we elkaar altijd even op om te ouwehoeren over dat prachtvak van ons en dat we echt, heel echt gingen samenwerken aan een project. Het heeft er niet van mogen komen. Sterkte aan familie en nabestaanden. Siem
Bennie Roozegaarde heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:06
Familie van Rob heel veel sterkte!
Desiré Jaarsma heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:04
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor alle nabestaanden , zo plotseling en niet te bevatten .... Vaarwel Rob ..
karel van de kate heeft geschreven op 5 december 2018 om 21:03
Zo af en toe heb ik zaterdagsmorgens met Rob gepraat...Rob was gezellig...leuke dingen te vertellen vaak...maar vooral ...Rob was gewoon !